Items onder de 50 euro die je NU wil shoppen

Jaaa, de lente is van start gegaan. De nieuwste collecties liggen al in de winkel en de eerste trends zijn al gespot. Het shoppen van een de nieuwste trends kan nog wel eens lastig zijn. Na een lange zoektocht word je eindelijk verliefd op een paar prachtexemplaren, totdat je het prijskaartje ziet. Om dit teleurstellende moment te voorkomen, gingen wij op zoek naar de mooiste lente trends bij Stradivarius.

De Spaanse modeketen Stradivarius dat sinds 1994 bestaat, staat bekend om fast fashion voor een aantrekkelijke prijs. Omdat je vast, net als wij, een kijkje wil nemen in de nieuwe lente collectie, hebben we alvast een fijne pre-shopping voor je gedaan. Zo ben jij helemaal klaar voor het voorjaar!

En, je hoeft er geen fortuin aan uit te geven, want deze knappe trendy items zijn allemaal onder de vijftig euro. Kijk, daar houden wij van! Bekijk en shop onze favoriete lente items hieronder!

Het is lente, be ready!
De lente trends die je in de gaten wilt houden

Dit zijn de regels
Zo combineer je polkadots zonder dat het tuttig wordt

We love small jewelery!
> De leukste oorknopjes onder de €15!

 

[show_boutique_widget id=”701571″]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »