Knappe outfits met kleding die je al hebt voor als je alles even stom vindt

Soms heb je gewoon even geen inspiratie of je vind de kleding die je in je kast hebt hangen helemaal niks meer. Combineren lukt even niet meer. Gelukkig is daar MonStyle to the rescue, wij passen jouw een paar combi’s en jij kopt ze erin, eh, trekt ze aan. Handig!

Witte blouse + zwarte jeans

De witte blouse was een aantal jaren terug hét item dat niet in je kast mocht ontbreken. En nu plots trekken we hem niet meer aan, maar waarom eigenlijk niet? Deze blouse is tijdloos en daarom kun je ‘m eigenlijk altijd aan. Draag hem gewoon met een zwarte jeans zodat de witte blouse lekker opvalt.

 

Camo jacket + full black

De camo jacket met of zonder print heb je vast nog wel ergens hangen. Tijd om hem aan te trekken! Dit jasje staat (als je het ons vraagt) echt het allermooist op een all black outfit. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte jeans met daarop een zwarte hoodie en je jacket voor een casual look.

 

Denim + Denim

Als je het even niet meer weet blijft dit een klassieker en op dit moment ben je helemaal on trend als je dit draagt. Denim on denim is namelijk nog steeds hartstikke hip. Kies twee pieces, mix ze met elkaar en klaar is kees.

 

Trenchcoat + gestreept shirt

De trenchcoat is onmisbaar als je het ons vraagt. Deze mag je niet weg doen hoor! Draag hem met een gestreept shirt om je outfit wat minder stijf te maken. Bij welke stijl past dit nou niet?

 

Blazer + boyfriend jeans

De blazer in alle soorten en maten wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Een zwarte variant is een must voor iedere vrouw! Goed dus dat je deze al hebt. Draag de blazer boven een boyfriend jeans. Een nieuwe combi en helemaal top. En met hoge temperaturen top te combineren met een korte jeans.

 

Gestreept shirt + jeans + hakken

Weer dat gestreepte t- shirt. Zo zie je maar weer dat je die zeker niet weg moet doen en dat je hem zeker niet zat hoeft te zijn. Draag je gestreepte shirt met een jeans, lekker casual en draag daaronder hakken. Deze look is goed voor iedere gelegenheid. Behalve dan als je een stuk moet lopen natuurlijk.

 

Trui + blote benen = hell yes!

Het is oh zo fijn om zonder jas naar buiten te kunnen. Maar het spreekwoord ‘het kan vriezen en het kan dooien’ is heel toepasselijk in ons kikkerlandje. Daarom is een knappe knit geen overbodige luxe in deze periode van het jaar.

En zit hij ook nog eens comfortabel.
Zo draag je je pak op een stoere manier

Je wilt ze meteen shoppen!
> Klaar met de sneaker? De perfecte aanvulling op je schoenenkast

Genoeg inspiratie!
> 4 andere manieren om je bomberjack te combineren