Krullen met schuurspons

Oké, wij waren ook een beetje sceptisch toen we dit zagen. Maar eerlijk is eerlijk, je krijgt er wel mooie, andere krullen van. Echt wel even de moeite waard om naar te kijken. Deze manieren zijn ideaal voor mensen die in de ochtend altijd haast hebben. Zo krul je je haren namen in de avond  voordat je gaat slapen. Beauty guru Charmiejanee laat zien hoe je krullen in je haar kan maken met duct tape en sponsjes. Benieuwd hoe het moet? Lees het hier.

SPONZIGE KRULLEN 
Je hebt ze vast en zeker in je keukenkast liggen: een rits schuursponsjes.

Zo werkt het:
1. Gebruik schone, droge schuursponzen. Hoe dikker je haar, hoe groter de spons moet zijn om de truc goed te laten werken.
2. Verdeel je haar in verschillende delen en begin aan de onderkant van je haar. Bind de bovenkant van je lokken vast met een elastiekje.
3. Draai nu de afzonderlijke lokken om het midden van een sponsje, vouw de uiteinden dan samen en zet de spons vast met een elastiekje. Doe dit met je hele haardos.
4. Ga slapen en maak in de ochtend de sponzen los. Voilà: krullen alom.

 

DUCT TAPE
Voor wie de schuursponsjes nog niet uitdagend genoeg vindt, deze keer kan je krullen maken met behulp van duct tape.

Zo werkt het:
1. Knip meerdere stroken duct tape van de rol, afhankelijk van hoe lang je haar is.
2. Vouw de tape doormidden en zorg ervoor dat er geen enkel plakkerig stukje meer te zien is. Hiermee voorkom je ellendige situaties waarbij je haren vastzitten in het tape, dat wil je niet.
3. Vervolgens draai je je lokken om het midden van de tape en knoop de uiteinden vast. Dit doe je met al je haren of alleen aan de voorkant als je de rest opsteekt.
4. Bind een sjaal om je haren en ga ermee slapen. De volgende ochtend heb je prachtige krullen!


READ NEXT:

Deze haartrend is weer helemaal terug
Je haren wassen met dit middeltje uit je keuken!
Once and for all: groeit haar sneller als je het knipt?

 
Photo credit: charmiejanee