Landen die je nog wilt zien in 2019

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van reizen. Met het vliegtuig zit je in een paar uur in de brandende zon. En hoewel dit eigenlijk betekent dat je dus heel makkelijk op reis kan, wordt het alleen maar moeilijk. Want de keuze is reuze. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

1. Curacao

Het is misschien even vliegen, maar dan heb je ook wat. Curacao is namelijk een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Ondanks dat er wel eens wat tropische regenbuien zijn, is het er altijd lekker weer! Er waait een heerlijk windje en daarom is het echt genieten op het strand. Naast zon, zee en strand kun je er ook leuk eten en feesten.

2. Marokko

Marokko is een erg mooi land. Als je naar deze bestemming op vakantie gaat is Marrakech de stad die wij aanraden om te bezoeken. Het is maar 3,5 uur vliegen vanaf Schiphol en de stad is bijna betoverend te noemen. De Arabische invloeden creëren sprookjesachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden. Een land dat je zeker gezien wilt hebben!

3. Griekenland

Lekker makkelijk, dichtbij én heerlijk goedkoop. De prachtige eilanden van Griekenland blijven je verbazen. Maar vergis je niet in Santorini, dit eiland is namelijk overrated. Er is helemaal niet veel te doen en iedereen komt hier alleen maar om foto’s te maken. Kies dan liever voor het eiland Paros of Mykonos. Naast het heerlijke weer, heb je hier de mooiste uitzichten en de bevolking is super vriendelijk.

4. Malta

Dit is een erg mooi eiland in de Middellandse Zee en is ook zeker een plek waar je geweest wilt zijn. Een erg populaire plek op het eiland is de Blue Lagoon. Hier is het water zo helder blauw dat je er perfect kan snorkelen. De hoofdstad, Valletta, is ook de moeite waard om te bezoeken. Het straatbeeld is erg bijzonder, want overal zijn hoge gebouwen met allemaal kleurrijke balkons.

5. Gambia

Je zal misschien niet verwachten dat dit een gewilde vakantiebestemming is, maar het land wordt steeds populairder onder toeristen. Het is een erg gastvrij land en de mensen doen er alles aan om jou een fijne vakantie te bezorgen. Verder is het land zo bijzonder, omdat je er erg veel kan doen. Je kan wilde dieren spotten tijdens een safari, maar kan ook genieten met een cocktail op het strand.

6. Colombia

Waarschijnlijk heb je er nog nooit aan gedacht om naar dit land op vakantie te gaan. Wanneer je hierheen gaat, moet je wel houden van een actieve en avontuurlijke vakantie. Een rondreis is perfect om de allermooiste plekjes te ontdekken. Bereid je wel goed voor, want er zijn zoveel mooie plekken dat je anders niet meer weet waar je heen wilt.

 

READ NEXT
5 bijzondere vakantiebestemmingen in Europa
Je gelooft je ogen niet: de mooiste vakantiebestemmingen
Spannende vakantiebestemmingen voor echte dare devils