Lazy girls trick: overnight maskers voor als je nergens tijd voor hebt

Je huid en haar een goede boost geven met een masker is heerlijk! Als je er de tijd voor hebt. Want hoe irritant is het als je een masker pakt en je op de verpakking leest dat je het 10-15 minuten moet laten in trekken… Pff dat is lang!

En wie denkt dat je ondertussen met een gezichtmasker op of haarmasker van alles kan gaan doen komt er al snel achter dat het een hele opgave is. Want je moet continu opletten dat je niet alles onder smeert met je masker.

Je kan een masker goed gebruiken als je in bad gaat, maar wat als je geen bad hebt? Nou, you get the point. Wanneer kan je nou het beste een masker gebruiken zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn? De lazy girls onder ons verklappen de trick…

Multitasking at its best!

Terwijl je slaapt! Denk er eens over na, je trekt je pyjama en brengt het overnight masker aan op je gezicht of eentje in je haar. En je wordt wakker met een stralende de huid een prachtig verzorgde lokken, hoe handig is dit? Een overnight masker kan je huid en je haar veel intenser verzorgen. Wij hebben de lekkerste overnight gezichts- en haar maskers voor je op een rijtje gezet.

Gezicht

Je huid absorbeert zo’n overnight masker ook beter dan een crème of een lotion. Ga het liefst ook voor een masker met kalmerende ingrediënten, zoals lavendel. En als je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over je huid, slaap je ook veel beter, toch?

Haar

Wakker worden met zijdezachte lokken.. Klinkt als een droom! Maar terwijl jij op een oor ligt is dit precies wat een overnight masker doet voor je haar. Het biedt een beschermende laag voor je haar en voed je lokken intensief. Beschadigd haar is hiermee verleden tijd.

Oeps, we wisten niet dat dit zo slecht was..
De meest gemaakte fout met gezichtsmaskers

Alle voordelen voor je huid én je gezondheid op een rijtje.
Waarom je altijd een gelmasker in de koelkast wil hebben liggen

Voor een instant boost!
Briljante manier om een haarmasker aan te brengen

PHOTO CREDITS: JOLIELOT