Lookbook by Manon Meijers: Uitgaan op hakken was nog nooit zo leuk

‘Saturday night, I feel the air is getting hot’. Niks leukers om lekkere plaatjes op te zetten en je perfecte outfit samen te stellen, want vanavond ga je uit. Zere voeten voorkomen tijdens het dansen? Kies dan voor deze vrouwelijke enkellaars.

Nadat jullie lekker hebben gegeten, gaat er natuurlijk gedanst worden. Helemaal leuk, maar handig om een schoen mét female touch te kiezen, waar je de hele avond op kunt dansen. Kies daarom voor dit model. De mooie ronde neus en de schuine rits maakt de schoen erg elegant aan je voet. De hak is zo ontworpen dat je wat lengte wint, maar dat het nog steeds voelt alsof je op een platte schoen loopt. Een win-winsituatie dus. De man heeft over het algemeen geen hakkendilemma, maar ook híj moet met de voetjes van de vloer en dus is comfort vereist. Deze zwarte sneaker kun je iedere dag en op elk moment dragen en zo ook op zaterdagavond.

Of je nou met manlief of met vriendinnen uitgaat: het mag wel een tikkeltje sexy. Bij een dunne panty (of blote benen met warm weer) staat een enkellaarsje erg mooi. Draag daar een smaragdgroen jurkje bij en je bent helemaal ón season. Je kunt de groene kleur ook verruilen voor koraalrood, of kobaltblauw. Deze kleuren zijn helemaal van nu en staan vrijwel iedereen goed. De meeste dames vinden het leuk als een man zijn best doet. Een overhemd is daarom altijd goed. De trendkleuren gelden ook voor de heren. Een mooie grijze jeans en een goede zwarte sneaker maken de outfit af. Zo zijn jullie samen om door een ringetje te halen.

Tip: Deze schoenen zijn perfect voor de zaterdagavond, maar je kunt ze natuurlijk ook erg goed dragen als je naar een meer zakelijke afspraak gaat.

Benieuwd naar de hele collectie? Kijk voor meer informatie op ecco.nl