Louboutin of de versie van Zara?

Sky high zwarte stiletto pumps met een puntige neus zijn echt een forever toevoeging aan je garderobe. Ze kunnen overal onder en never go out of style. Je kunt dus met een gerust hart investeren in een paar echte black beauty’s en Christian Louboutins zijn wat dat betreft natuurlijk de Rolls Royce onder de stiletto heels. Maar, misschien zijn deze statement heels van Louboutin wel net zo tof.

Ook het komende seizoen is de slangenprint een belangrijke print voor je garderobe. De slangenprint heeft iets mystieks en sensueels, wat deze print uitermate geschikt maakt om wat edge aan je outfit toe te voegen.

Op het eerste gezicht lijkt deze slangenprint misschien lastig om in je garderobe te mengen, maar eigen is het heel gemakkelijk om te dragen. Deze blauwe versie van Louboutin is net even ietsje anders. Door de helblauwe kleur te mixen met de slangenprint creëer je een ware statement heel. (Deze 10x statement heels al gezien?) 

Maar – zoals meestal met prachtstukken – zijn deze blauwe pareltjes niet bijzonder vriendelijk voor je portemonnee. Zara heeft goed opgelet en zeer snel gehandeld. Voor een fractie van het Louboutin bedrag schaf je deze knock-offs aan die hetzelfde gevoel creëren, op de kenmerkende rode zool na dan.

 

Louboutin

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Louboutin 

2. Zara 

[/red_box]