Make-up tips voor een egale huid zónder foundation!

Ben jij helaas niet gezegend met een flawless skin? En heb je na een laagje foundation pas het gevoel dat je de straat op kunt, terwijl je het liefst ‘au naturel’ de deur uit zou willen? Good news: je huid kan er toch flawless uitzien zonder foundation. Met deze make-up tips (zónder foundation) komt het helemaal goed (en deze beauty regels volgt iedere vrouw met een mooie huid).

Make-up tips

Reinigen

Waarschijnlijk wist je wel dat het reinigen van je gezicht heel erg belangrijk is! Hierdoor verwijder je al die dode huidcellen waardoor je huid er een stuk frisser uitziet. En het is vooral belangrijk om dit op de juiste manier te doen… (kijk hier hoe je je gezicht het beste reinigt).

Gezichtsspray

Om je gezicht een extra frisse uitstraling te geven kun je een gezichtsspray gebruiken. Deze zorgt voor een mooie, gezonde huid en vermindert roodheid in je gezicht!

Tinted moisturizer

Als je liever niet helemáál met een blote-billen-gezicht de deur uitgaat kun je een beetje tinted moisturizer gebruiken. Dan heb je twee vliegen in één klap te pakken: een verzorgende crème en een kleurtje. Zo ziet je gezicht er gelijk een stuk egaler uit.

Concealer

Die donkere kringen onder je ogen kun je natuurlijk even wegwerken met een beetje concealer. Gebruik niet té veel anders valt het op (en dat wil je niet) en gebruik altijd een kleur die lichter is dan je huid. Breng de concealer in een driehoekje (teken een driehoek, met de punt naar beneden) onder je ogen aan en verspreid het met een sponsje (beautyblender). (Je kunt je wallen ook wegwerken met rode lippenstift! Really! Lees er hier meer over).

Blush 

Kun je wel wat extra kleur gebruiken? Breng dan een beetje blush aan op je wangen voor die gezonde uitstraling (een blush doet wonderen).

Oogschaduw

Neem een lichte, glimmende oogschaduw en highlight hiermee je wangen, de cupidoboog bij je lippen (het hartvormpje aan de bovenkant van je lippen) en je ogen (arcadeboog) voor een frisse glans op je gezicht!

Source: Instagram

Heb jij nog andere make-up tips om je gezicht er flawless uit te laten zien zónder foundation?