Met de Wanna kicks app kan je thuis elke schoen passen

Het klinkt als een droom die uitkomt: Thuis op de bank zitten en alsnog alle schoenen kunnen passen die je op je favo webshops tegenkomt. Nou hebben wij goed nieuws….. Het kan!! Met de Wanna kicks app kan je via “augmented reality” (AR) zo op de telefoon zien welke schoenen je wel of niet leuk staan.

Hoe het werkt

Met de app selecteer je de schoen die je wilt passen. Ze geven als advies om de schoenen te passen met sokken of blote voeten omdat de schoenen via de app anders in de war kunnen raken met de schoenen die je al aan hebt. Als je de schoenen “aan” hebt kan je een foto en/of video maken, deze delen op social media ennnnn niet onbelangrijk, je kan de schoenen gelijk shoppen.

https://www.instagram.com/p/Bz8wLs0AOdY/?utm_source=ig_web_copy_link

Wij van de redactie moésten dit natuurlijk even testen en we moeten zeggen het is wel een uitvinding hoor. Op de video zie je dat de schoen soms een beetje in de war raakt van de rok, waardoor hij niet altijd goed aansluit. Als je je voeten goed stil houdt en rustig beweegt dan kan je een hele goede indicatie zien van hoe de schoen staat.

wanna kicks app