Welke schoenen draag je bij een flared jeans?

Heb jij al een flared jeans in je kast liggen? Wij beginnen steeds meer fan te worden! (Manon ook! Kijk hier wat ze van de flared jeans vindt). Maar we begrijpen ook dat het soms best lastig kan zijn om dit model te combineren, vooral het kiezen van schoenen kan soms een waar raadsel zijn! Ga je voor plat, met een hak, een laarsje, een sneaker?! (We know the struggle!). Om je een handje te helpen, hebben wij een paar hele mooie schoenen voor je geselecteerd, die heel mooi onder een flared jeans staan.

 

flared jeans

 

 

Gladiator sandals

Ga je voor een luchtige spring look? Kies dan voor gladiator sandals. Ze zijn super stylish en ook nog eens heel comfortabel!

Platte enkellaarzen

Heb je zin in een stoere look maar wil je geen sneakers dragen? Ga dan voor een paar klassieke enkelboots. De platte laarsjes geven je flared jeans een stoere touch!

Pumps

Zin in een classy look? Gan dan voor echte killer heels! Draag mooie, elegante pumps (en pak die extra centimeters mee!). You go go… (Lees hier wat ladies met korte benen nog meer super goed staat).

Pointed flats

Voor de long legged girls die hun benen iets té lang vinden lijken met een flared jeans, zijn puntige ballerina’s de ideale oplossing! De schoenen zijn casual maar toch ook erg vrouwelijk.

Sneakers

Sneakers kunnen ook heel goed bij een flared jeans! Om ‘m een stoere look te geven, ga je voor een paar mooie sneakers zoals deze fijne (altijd goed) Adidasjes.

Enkellaarzen met een hak

Naast platte enkellaarzen staan ankle boots met een hak er ook heel mooi bij! De wijd uitlopende pijpen laten je benen namelijk optisch langer lijken en met deze mooie pumps lijken je benen nog langer!

P.S. Heb jij al een jeans met een gerafelde zoom in je kast liggen? Check hier een paar hele mooie!

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”629441″]