Met deze hack kan je de Amerikaanse Netflix gebruiken

Wekelijks komen er nieuwe series en films online op Netflix en tóch is het aanbod vrij beperkt in vergelijking met hoeveel je in Amerika kan kijken. Hier staat gewoon alles van The Office op! En er is dus een manier waarmee ook jij het hele Amerikaanse aanbod kan bekijken.

Je kan dit erg makkelijk doen door gebruik te maken van een VPN server. Wanneer je met een Amerikaanse server inlogt op je Netflix-account kan je alle Amerikaanse series en films bekijken. Hoe kan dit? De VPN server heeft een Amerikaans IP-adres, waardoor Netflix denkt dat je ook daadwerkelijk vanuit Amerika kijkt.

Er zijn alleen veel VPN servers die geblokkeerd worden door Netflix, maar wij hebben er een paar voor je die wel werken: Express VPN, Cyberhost VPN en Nord VPN. Deze kosten jammer genoeg wel geld, want alle gratis VPN servers zijn inmiddels al geblokkeerd door Netflix. Je betaalt niet veel, want het kost ongeveer 10/15 euro per jaar. En voor ons is dat het zeker waard om alle films en series vanuit Amerika te kunnen kijken.

Geen idee hoe je zo’n VPN moet instellen? VPNgids.nl heeft een handige uitleg hoe je een VPN precies gebruikt in combinatie met de Amerikaanse Netflix.

READ NEXT
Met deze Netflix hack heb je beschikking tot 76,897 films!
AANRADER: Er is weer een nieuwe serie op Netflix
Wat de redactie NU kijkt op Netflix en Videoland