Met deze tips lijkt je buik platter

In de winter heb je vaak niet zoveel zin om te sporten of gezond te eten. Je draagt toch alleen maar grote truien en dikke jassen, dus waarom zou je het jezelf aan doen? Als je toch wat onzeker bent over je buik hebben wij wat tips voor je waardoor je buik platter lijkt.

1. Loop recht op

Een houding kan al veel met je lichaamsfiguur doen. Probeer daarom altijd recht op te lopen. Je buik lijkt zo al tien keer dunner. Schouders naar achter en hoofd omhoog. Het werkt geheid.

2. Eet geen zout

We eten als Nederlander eigenlijk veel te veel zout. Voor je buik is dit ook niet goed. Zout houdt namelijk vocht vast en je buik lijkt dus veel voller. Dus o.a. die zak chips moet je even laten liggen.

3. Sla kauwgom een keertje over

Uit onderzoek is gebleken dat als je kauwgum eet, je buik meer opzwelt. Dat moet je natuurlijk niet willen. Dus skip kauwgum voor een keertje.

4. Ga vaker naar de wc

Door een toiletbezoek verlies je veel vocht waardoor je buik meteen platter wordt. Dus ga gewoon vaker dan nodig is naar de wc. Ook nog eens goed voor je blaas.

5. Draag een taillerokje

Dit item is super stijlvol en ook perfect om je buik te verbloemen. Je bedekt je buik en legt gelijk de nadruk op je taille, perfect om in de winter te dragen met een panty en natuurlijk in de zomer zonder.

READ NEXT
Zo krijg je veel sneller en makkelijker buikspieren
De jeans die je december buikje camoufleert
Deze trui laat je slanker lijken