Met deze winter styling tips lijken je benen langer

Helaas zijn wij niet allemaal gezegend met sky-high benen. Jammer, maar gelukkig zijn er ontzettend veel manieren om langere benen te faken. Enne, wij hebben de beste stijlhacks voor je op een rijtje gezet!

Nude schoenen zijn je beste vriend

Het zal geen verrassing zijn dat de stijl van de schoenen die je draagt een grote invloed kan hebben op het verlengen van je benen. Een eenvoudige manier om die benen er geweldig uit te laten zien, is door een nude pump te kiezen. De kleur verlengt namelijk je benen. Easy toch?

Pull-on pointy laarzen

Fan van schoenen met een ronde punt? Jammer genoeg doet deze vorm niets voor korte benen! Ga voor pointy boots. Zo laat je namelijk je benen optisch langer lijken. En gelukkig zijn er genoeg laarsjes met punt te vinden!

Stick with ONE colour

Het is geen geheim dat je wanneer je van top tot teen in het zwart gaat, je er slanker en groter uit laat zien. Maar een truc waar je misschien niet zo bekend mee bent, is dat dit idee echt van toepassing is op vrijwel elke kleur. Déze eenvoudige truc maakt het kiezen van je outfit ’s ochtends een absolute no-brainer, wat betekent meer slaap! WIN-WIN.

Investeer in een highwaist

Niets schreeuwt zo hard “the sky is the limit” als een hoge taille. Als je een shirt in een rok of broek met hoge taille stopt, ontstaat er verwarring (op de best mogelijke manier) over waar ze nou daadwerkelijk beginnen. Dit is een hele, hele goede zaak en is vooral geweldig voor vrouwen met een langere torso en kortere benen.

Verticale strepen

Trek een broek aan met een verticale print en je lijkt meteen een stuk langer. Denk bijvoorbeeld aan een flared broek met een verticale streep. Een paar mooie (nude) hakken eronder en het je korte beentjes vallen bijna niet meer op!