MonStyle’s favoriete vakantiebestemmingen

Het grote voordeel van wonen in Europa is toch wel dat je heel makkelijk op vakantie kan in een ander land. Een paar uur rijden en je zit al in Duitsland, België of Frankrijk. En met het vliegtuig duurt het slechts zes uurtjes en je zit al in Afrika. Maar ja, hierdoor hebben we dus wel ontzettend veel keuze. Daarom hebben wij een rondje gedaan op de redactie van MonStyle. We hebben allemaal onze favoriete vakantiebestemmingen beschreven zodat jij wat inspiratie op kan doen!

Los Angeles

California dreaming doe je in Los Angeles. Luieren op Venice Beach, celebrities spotten op de Hollywood Walk of Fame, shoppen op Rodeo Drive als een echte diva en raak niet uitgekeken in de talloze musea. Het is er heerlijk warm en anders dan andere staten van Amerika (Florida bijvoorbeeld) eten ze hier wél gezond. Een healthy lifestyle is hier van groot belang en je kan er dus je geluk niet op als vegan!  

Londen

Als er een stad is die echt nooit verveeld, dan is het Londen. Hier kan je onophoudelijk veel weekendjes doorbrengen. De nieuwste eettentjes in Shoreditch ontdekken, de markt afstruinen in Nothing Hill en natuurlijk Oxford Street om eindig lang te shoppen. Vergeet vooral niet om de musea te bekijken! Alleen hier al kan je dagen rondbrengen. Nee, hier raak je echt nooit uitgekeken.  

Griekenland

Lekker makkelijk, dichtbij én heerlijk goedkoop! De prachtige eilanden van Griekenland blijven je verbazen. Maar vergis je niet in Santorini, dit eiland is namelijk overrated. Er is helemaal niet veel te doen en iedereen komt hier alleen maar om foto’s te maken. Kies dan liever voor het eiland Paros. Naast het heerlijke weer, heb je hier de mooistee uitzichten en de bevolking is hartstikke aardig.  

Israel

Dit verwacht je misschien niet snel, maar Israel is echt een vakantieland. Vooral als je geïnteresseerd bent in geschiedenis! Maar ook omdat Israel gewoon een prachtige cultuur heeft. Je kunt er heel leuk uitgaan en je er is zelfs een gay-pride in Tel Aviv! Ook heeft Israel prachtige stranden en heerlijke eettentjes. Ook Israel is prima te doen met het vliegtuig. Je bent er al in een paar uurtjes. Je kan wel het beste in de winter gaan, in de zomer is het namelijk bloody hot!  

Oostenrijk

Als je liever gaat skiën in de sneeuw dan dat je op het strand zit te hangen, is Oostenrijk de place to be! Oostenrijk is een goede en mooie plek om te skiën. Daarnaast heb je er natuurlijk heerlijk eten (kaasfondue!!!), ben je er in no time en is alles net wat betaalbaarder dan in Zwitserland!  

Filipijnen

Natuur, cultuur en heerlijke zon? Dan moet je op de Filipijnen zijn. Hier is alles gewoon prachtig! De natuur is nergens anders zo mooi als op de Filipijnen. En dan hebben we het vooral over het eiland Palawan. Als je dit eiland hebt gezien, wil je nergens anders meer heen. Je hoeft hier niet elke dag op je gat te zitten, je kunt hier namelijk van alles doen. De Filipijnen is zeker een aanrader om een keer naar toe te gaan!’  

Curacao

Het is misschien even vliegen, maar dan heb je ook wat. Curacao is namelijk een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Ondanks dat er wel eens wat tropische regenbuien zijn, is het er altijd lekker weer! Er waait een heerlijk windje en daarom is het echt genieten op het strand. Naast zon, zee en strand kun je er ook leuk eten en feesten!  

Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk. Het maakt niet uit welke plaats, als het er maar warm is. In Zuid-Frankrijk kun je heerlijk relaxen en ontspannen. Het is er niet zo gek druk en daarnaast is Zuid-Frankrijk supermooi en gevarieerd! Je kan er heerlijk met de auto heen, wat ook een gevoel van vrijheid met zich mee brengt. En die kaasjes, en wijntjes en oh, de taal. Wij zien het wel zitten!   WIL JE MEER LEZEN OVER VAKANTIEBESTEMMINGEN? 12 dingen die je ECHT moet doen in Bali! QUIZ: Welke vakantie past bij jou? De populairste reistrends voor 2017