Naar een kerstmarkt in Amsterdam? Hier wil je zijn

Nog 52 dagen tot kerst! Eerlijk is eerlijk, wij worden toch blij van die kerstverlichting en zoetsappige liedjes. Its beginning to look a lot like Christmas. Dit jaar wordt ook het Westergasterrein omgetoverd tot een kerstparadijs waar je veel verschillende dingen kan doen. Dus ga je naar een kerstmarkt in Amsterdam?

Van 6 december tot 5 januari is er bijvoorbeeld een ijsbaan. Er worden speciale avonden georganiseerd. Op woensdagen “westergasjes on ice” en op vrijdagen “disco night”. Voor €7,50 betreedt je de baan al en je krijgt er zelfs schaatsen bij. Hier vind je een overzicht van de agenda en openingstijden van de Westergas.

Voor al je kerstcadeaus kan je natuurlijk terecht bij alle kerstmarkten die georganiseerd worden bij de Westergas. De Vogue kerstmarkt is bijvoorbeeld op 8 december. Mag het van jou wel even wat anders? Dan is er op 15 december ook een Funky kerstmarkt in Amsterdam, waarbij je terecht kan voor originele cadeau’s.

Voor de echte die-hard kerstliefhebbers onder ons is er natuurlijk ook de Amsterdamsche Kerstmarkt die 3 dagen duurt van 20 tot en met 23 december. Naast dat je hier de perfecte kerstcadeaus kan shoppen, kan je hier ook karaoke zingen, glühwein drinken, kerstfilms kijken en nog veel meer.

Wij krijgen helemaal zin in kerst als we dit horen, maar het kan natuurlijk ook dat jij helemaal geen zin hebt in al dat kerstgedoe. Zoek jij nog een goede plek om kerst juist te ontvluchten? Lees hier onze tips!