Netflix komt met een nieuwe Franse comedy die lijkt op SATC

Ben jij helemaal fan van Sex And The City en heb je iedere aflevering minstens twee keer (of drie of vier keer) gezien? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want Netflix heeft aangekondigd dat er een nieuwe romantische komedie serie online gaat komen die er veel van weg heeft. YES! (Wist je trouwens dat je deze plekken ook kan bezoeken uit SATC in real life?).

Nieuwe SATC?

De serie (die nu nog geen naam heeft) zal gaan over de 30-jarige Elsa die als single vrouw in Parijs woont. Haar vriendinnen proberen haar weer aan het daten te krijgen en proberen haar zelfvertrouwen een boost te geven. En dat zorgt voor veel grappige momenten.

Romantisch wordt de serie ook zeker, want de serie is Frans gesproken. En welke taal is er nou romantischer? Als we Netflix mogen geloven, wordt het een grappige, moderne en romantische serie die ons laat inzien hoe Parijs er tegenwoordig uitziet. Ook kunnen we vernieuwende Franse romantiek verwachten. Klinkt goed, toch? We moeten nog even afwachten wanneer de serie online gaat komen, maar we houden je op de hoogte!

Wil je in de tussentijd nog een andere serie kijken?
Dit zijn de 13 best bekeken series van 2017

SCIENCE SAYS:
Je bent intelligenter als je veel series kijkt

Hou je ook zo van Disney films kijken?
Het is dus bewezen dat het goed is voor je gezondheid!

PHOTO CREDITS: SEXANDTHECITY