Netflix: what to watch dit weekend?

Heb jij dat ook wel eens? Je wilt een film kijken, maar weet niet welke. Minutenlang scroll je langs alle films op Netflix omdat je geen keuze kunt maken. Om je een handje te helpen heeft onze redactie voor jou haar favorieten op een rijtje gezet. Gooi snel die pizza in de oven en ga er maar even goed voor zitten!

COSTA
Ja, Costa. Nu zul je vast denken: OH JA! Die film heb ik vroeger wel 100 keer gezien. Wij dus ook en het blijft een leuke film. ‘Hallo jonge, knappe Daan Schuurmans’! En onze internationale serie-held Michiel Huisman ofcourse!

DUE DATE
Dit vinden wij echt één van de grappigste films ever. Zach Galifianakis van ‘The Hangover’ met als tegenspeler Robert Downey Junior. Zach Galifianakis speelt een weirdo met een mopshond, en Robert Downey Junior zoekt een lift met de auto. Ga maar gauw kijken want het is echt hilarisch!

THE BUCKET LIST
Dit is echt een “ahhhhh” film met Jack Nicholson en Morgan Freeman. De twee topacteurs spelen terminaal zieke mannen die het plan hebben om nog even volop van het leven te genieten voordat ze het lootje leggen, om zo dus de to-do’s van hun ‘Bucket List’ af te kunnen strepen. Echt een aanrader.

THE KINGDOM
Een super spannende film over een aanslag op een Amerikaanse basis in Saudi-Arabië. Na de aanslag reist een speciaal FBI-team af naar Saudi-Arabië af om op zoek te gaan welke gevaarlijke terrorist hier verantwoordelijk voor is geweest. Als je van actie houdt is dit echt een film voor jou. 

THE SWEETEST THING
Een all time girls night klassieker. Een échte vrouwen komedie over 3 vriendinnen en Mr. Right, of juist Mr. Wrong? Find out for yourself!

P.S. I LOVE YOU
Omdat het dit weekend natuurlijk Valentijnsdag is, hoort er in dit rijtje een lekkere zwijmel film thuis. En wij hebben gekozen voor P.S I Love You. Hilary Swank speelt in dit verhaal de weduwe Holly, haar man (Gerard Butler) heeft haar na zijn overlijden 12 brieven achter gelaten om haar naar een nieuw leven te leiden.

WHAT HAPPENS IN VEGAS STAYS IN VEGAS
Cameron Diaz en Ashton Kutcher, een super combi als het gaat om comedy. Na een avondje flink feesten in Vegas komen deze 2 vreemden erachter dat ze met elkaar getrouwd zijn, oh no! Zouden ze na deze komische trip bij elkaar blijven of niet?

DE VERBOUWING
Tjitske Reidinga, genaamd Tessa in ‘De Verbouwing’ leidt een heerlijk rustig leventje. Totdat ze hulp aanvaardt van een vermeende vriend. Hij brengt haar niets anders dan kwellingen en chantage. Een echte thriller!

REC 2
Een van ons is deze film gaan kijken en kwam niet verder dan 10 minuten. Just too scary! Ben jij een echte thrillseeker en dol op horrorfilms? Dan vind je dit verhaal, over een dodelijk virus dat om zich heenslaat, vast interessant.

BAD TEACHER 
In deze film speelt Cameron Diaz een arrogante, grofgebekte lerares die net gedumpt is door haar rijke vriendje. Ze heeft haar zinnen alweer snel gezet op een nieuw exemplaar, en dat exemplaar wordt gespeeld door Justin Timberlake. Yay! 

WINTER ON FIRE
Zin in iets informatiefs en diepgaand? Deze documentaire gaat over een gewelddadige revolutie in Oekraïne, best wel heftig. Als jij dit aan kunt, zeker een aanrader.

SAVING PRIVATE RYAN
Wat ons betreft horen oorlogsfilms ook echt in dit rijtje thuis. Deze films hebben veel impact door de waarheid die erin schuilt. In de film gaan 8 Amerikaanse army rangers op zoek naar Private Ryan, een soldaat wiens 3 broers allen zijn omgekomen in de oorlog tegen de Duitsers. Echt een indrukwekkende film.

FIGHT CLUB
Deze klassieker met Brad Pitt en Edward Norton nog niet gezien? Echt gaan kijken! De eerste regel van Fight Club? You never talk about a ‘Fight Club’. 

THE SHAWSHANK REDEMPTION
Volgens ons een van de beste films ooit gemaakt. Andy Dufresne wordt van een moord beschuldigd die hij waarschijnlijk niet gepleegd heeft. Hij start een nieuw leven in de Shawshank gevangenis en wordt bevriend met oudere medegevangene Red. Vergeet niet je zakdoekjes erbij te pakken!

READ NEXT:
Met deze Netflix hack heb je beschikking tot 76,897 films!
Deze Netflix hacks ken jij nog niet!

Dit zijn de meest fashionable films en series op Netflix