Nooit meer te kleine kleding na het wassen!

Wij kiezen graag kwaliteit boven kwantiteit. We hebben liever een hele mooie trui van 100% kasjmier dan acht truien die helemaal aansluiten op de laatste trends. Jij ook, toch?

Maar zo’n duurzame trui, verdient natuurlijk wel een goede behandeling. Die gooien we echt niet zomaar bij de rest van onze shirts en broeken in de was. Onze mooiste items hangen we netjes terug aan de hanger, leggen we in de vriezer en wassen we het liefst met de hand. Terwijl we de rest schaamteloos op de grond gooien…

Wij hebben meerdere keren ons hart gebroken aan een shirt dat net iets te heet is gewassen. Of de kleur van onze favoriete broek die langzaam begon te vervagen. De pijn! Maar vanaf nu dus niet meer. Geen zorgen, zorg maar dat je geniet. Echt!

AEG heeft namelijk ontworpen speciaal voor onze meest delicate kledingstukken. Vanaf nu kunnen we onze wollen trui van Anine Bing zonder zorgen wassen. Hallelujah. Je wollen trui? In de droger! Je zijden blouse? Even opfrissen met stoom!

En waar we al helemaal blij mee zijn, is de ProSense-technologie. Deze wasmachine is namelijk best slim. Iedere keer als je een was draait, meet de wasmachine hoeveel was erin zit en hoeveel water het nodig heeft. Zo kun je dus prima een klein wasje draaien zonder je schuldig te voelen over het water- en energieverbruik.

We zijn nog niet klaar. Hoe vaak heb jij je favoriete blouse weleens moeten laten liggen omdat je hem nog moet wassen? Met kan je dus je blouse een opfrisbeurt geven met stoom. Hoef je hem ook niet meer te strijken. Twee vliegen in een klap. Sold!

Welke kledingstuk durf jij niet te wassen? Laat het ons weten via Instagram en vergeet vooral niet de #lifetimegarment #styleremains #daretocare toe te voegen. Wij zijn benieuwd!

READ NEXT
Kriebelende trui? Zo kom je er vanaf!
Zo kom je erachter of die trui het geld waard is!
De allerfijnste trui mag weer!