Noumenon: basic lak leren laarsjes met een sustainable touch

Duurzaamheid is een hot topic en al helemaal in de kledingindustrie. Allerlei afvalstoffen komen vrij tijdens het produceren van kleding door fabrieken en dat heeft grote nadelige gevolgen voor de aarde. Hierdoor staat de mode-industrie op de tweede plek in de lijst van meest vervuilde industrieën ter wereld. Tijd om daar wat verandering in aan te brengen. Nooit meer shoppen? Nee, dat hoeft ook weer niet, wel bewuster! Duurzame mode is niet altijd even makkelijk om te vinden en daarom stellen we iedere donderdag een duurzaam modemerk aan je voor. Deze week is het sustainable merk dat wij graag willen uitlichten: Noumenon.

Noumenon

Noumenon is een Nederlands fashion merk, opgericht in 2016 en cruelty free. Ze maken tijdloze stukken van pure en 100% gerecyclede stoffen. Als je iets bij ze bestelt wordt dat verpakt in gerecyclede verpakking en woon je binnen Amsterdam dan wordt het bezorgd met de elektrische Biro.

https://www.instagram.com/p/B2yQ0YgotYu/?utm_source=ig_web_copy_link

Collectie

De collectie van Noumenon bestaat uit fantastische items zoals zwarte lakleren laarsjes, strakke bodysuits, zalm roze bloesjes en fijne zachte hemdjes. Hieronder zie je onze favorieten.

Shop ze door op het item te klikken.

From coach to coat

Binnen Noumenon is een speciale lijn uitgebracht die is gemaakt van meubels. De lijn “from coach to coat” bestaat uit jackets die namelijk helemaal zijn gemaakt van oude bankstellen. Elk item is uniek en handgemaakt. Dit zijn onze favorieten (maar eigenlijk vinden we ze allemaal heel leuk):

Je shopt ze door op het item te klikken.

Meer duurzame merken? Check dan deze pagina.