OMG! De online outlet van de H&M komt naar Nederland

Hoor jij thuis bij de online shoppers? Snap jij ook dat het zoveel fijner is om gewoon overzicht te hebben? Dat je alles goed kan bekijken, zonder dat je om ver wordt geduwd en zonder dat je al je gevonden items met je moet meeslepen? En zonder dat iemand jou vreemd aanstaart omdat je al uren in de winkel alle rijen afgaat? Dan snap je vast ook hoe FIJN het is dat er online outlets zijn. Op je dooie gemakje rond speuren naar een mooi koopje. En je hoeft er nooit te laat achter te komen dat jouw item niet meer in jouw maat verkrijgbaar is, want lang leve de filter!

Hey big spender!

Hebben jullie het nieuws al gehoord? Vanaf morgen is de H&M outlet geopend! Ja, H&M kwam dus stiekem met een outlet en wij wisten daar niks van. Vanaf morgen kun je online terecht bij Afound. Met korting oplopend tot wel 70%.

Je shopt hier niet alleen de knappe items van H&M voor een prikkie maar ook die van haar modezusjes Monki, Cos en &Other Stories. Hiermee biedt de H&M group de mogelijkheid om de vorige collecties voor een flink gereduceerde prijs te shoppen via het web.

Duurzaamheid

En dit is niet alleen goed nieuws voor je portemonnee. Ook voor het milieu is dit beter. De kledingrestanten van alle merken binnen de H&M group kunnen op deze manier toch nog verkocht worden.

Daarnaast gaat Afound ook samenwerkingen aan met andere merken die nog kledingrestanten hebben liggen. Zo hebben ze laatste de allerlaatste items van de populaire winkel Colette beschikbaar gesteld in hun outlet.

Wanneer?

Wanneer dat weten we helaas nog niet. H&M heeft aangegeven later dit jaar haar online deuren te openen voor Nederland. Wij laten het je natuurlijk meteen weten wanneer het zover is. Maar je kan ook als eerste op de hoogte zijn door je hier in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wij kunnen niet wachten!

Misschien nog wel te vinden in de outlet..
> Alle designersamenwerkingen die H&M heeft gehad

Ready, set, naar de outlet!
Zo bereid je je voor op de sale