OMG: Gossip Girl was in eerste instantie iemand anders

Toen the big reveal, de laatste aflevering van Gossip Girl naderde stonden we te trappelen. Eindelijk kwamen we er na al die jaren achter wie Gossip Girl was. Toen we zagen dat dat Dan Humhprey was waren we geschokt. Niemand had eigenlijk verwacht dat het lonely boy zou zijn, but it gets better. De titel Gossip Girl had eigenlijk voor iemand anders moeten zijn.

Op de 10e verjaardag van onze favoriete serie vertelde Joshua Safran, de executive producent, dat er zelfs twee andere mogelijkheden waren. De eerste keus was gevallen op Eric van der Woodsen, het broertje van Serena. “Ik heb altijd gedacht dat Eric Gossip Girl zou moeten zijn. Tot het einde van seizoen twee. Toen publiceerde The New York times dat Eric Gossip Girl zou zijn. Wat ze waarschijnlijk gewoon uit de lucht hadden gegrepen, maar ik wist dat we daar toen niet meer mee door konden gaan.” vertelde Safran.

Verder is er nog aan gedacht om Nate Archibald voor de blogger door te laten gaan omdat hij nog nooit een tip naar Gossip Girl verstuurd had, maar uiteindelijk is de keuze toch op Dan gevallen. Dan was een schrijver en daarom gewend om in verschillende stijlen te schrijven en te observeren. Perfecte match dus.

Meer over Gossip Girl?
OMG! Er komt een vervolg op Gossip Girl
Deze 5 fashion lessen leerden wij van Gossip Girl!

PHOTO CREDITS: GOSSIPGIRL