Deze 5 fashion lessen leerden wij van Gossip Girl!

Het is alweer drie jaar (!) geleden dat de laatste opname van Gossip Girl vastgelegd werd. We weten dat er een grote mogelijkheid bestaat dat je keihard in huilen uitbarst nu we je hier even aan herinneren. Maar, maar, maar: we hebben ook vooral heel veel van Serena en Blair geleerd. Bijvoorbeeld op het gebied van mode! Dit zijn 5 fashion lessen die wij leerden van Gossip Girl!

1. “There’s always an excuse for shopping”
Moeten wij dit toelichten? Je kunt gewoon nooit genoeg kleding, schoenen, tassen etc hebben, en dat begrijpen onze Amerikaanse vriendinnen he-le-maal.

2. “Tights are not pants”
Tenzij het witte leggings zijn, onze persoonlijke favoriet. Grapje, haal het niet in je hoofd om een legging als broek te dragen, is dus eigenlijk wat ze hiermee willen zeggen.

3. “Dress for what you want”
Moet je indruk maken of solliciteer je naar je droombaan? Show your best features! Trek die bombshell dus maar gauw uit de kast, want je zult hem nodig hebben!

4. “Fashion is not always comfortable”
Het maakt niet uit hoe het zit, maar hoe het eruit ziet. Daarom zijn bijvoorbeeld zit-schoenen uitgevonden: beeldig om te zien, maar niet om op te lopen.

5. “Fashion is the most powerful art”
Niemand ontsnapt aan fashion, want iedereen moet zich kleden. En dat is nou precies wat mode zo interessant maakt. Daarnaast is het een manier om je te uiten. En dat kan af en toe behoorlijk handig zijn..