OMG: je kan blijven slapen in de Coca-Cola truck!

Ieder jaar zien we dezelfde reclame weer terug op televisie komen. ‘Always Coca-Colaaaa’. De kerstman komt aan in een felverlichte rode Coca-Cola truck. Je (kerst)dromen komen nu uit: je kan, als je één van de gelukkige bent, een nacht spenderen in de iconische rode Coca-Cola truck! OMG. De truck ziet er aan de binnenkant dus nóg leuker uit, helemaal in kerstsferen en alles in Coca-Cola thema.

May your dreams come true

Heb jij de kerstmuziek ook al op repeat staan? Wij in ieder geval wel. Het is echt helemaal oké om nu al Mariah Carey te luisteren. Met Kerst in het vooruitzicht, zijn we onze verlanglijsten al aan het maken (of misschien heb je hem allang gemaakt). Natuurlijk zijn fijne fashion items, make-up producten en sieraden leuk om te vragen. Maar dit staat wel héél hoog op onze verlanglijst.

Wil je dit avontuur winnen? En deze once in a lifetime ervaring meemaken? Ga naar Laterooms.com en vertel waarom jij de ultieme kerst-fan bent, voor 8 december. Je kan namelijk een overnachting winnen. Houd 15 december dan vrij. Om het nog beter te maken, kan je voordat je gaat slapen ook je favoriete kerstfilms kijken, luisteren naar de beste kerst jingles, genieten van een kerstdiner én natuurlijk een overvloed aan Coca-Cola drinken. Bekijk hieronder de beelden van de Coca-Cola truck:

You can now stay a night in the Coca-Cola Christmas truck
You can now stay a night in the Coca-Cola Christmas truck
You can now stay a night in the Coca-Cola Christmas truck

Heb je al een kerstjurkje geshopt?
> Bekijk hier de 20 meest stijlvolle kerstjurkjes

Gek op taart?
Aldi komt deze Kerst met Gin taart

SCIENCE SAYS:
Disney films kijken is goed voor je gezondheid

PHOTO CREDITS: COCA-COLA