Onmisbare make-up producten voor de lente

Er zijn verschillende make-up producten verkrijgbaar. Iedereen heeft zijn eigen favoriet. Nu de lente er weer aan komt gaat de zon steeds meer schijnen. Daarom delen wij onze favorieten zodat jij hiermee aankomende lente kan shinen. 

Essence extreme shine volume lipgloss 01

Een supermooie glans met tegelijkertijd een volumboost voor je lippen. De lipgloss van hoort in elke make-up tas thuis. De natuurlijke kleur komt door de transparante lipgloss prachtig uit. Daarnaast is de lipgloss 100% vegan en bevat geen microplastics. In de plaatselijke drogist te verkrijgen!

Anastasia Beverly Hils Pomade

De Anastasia Beverly Hills is dé wenkbrauwpoeder om de wenkbrauwen in te vullen en te detailleren. Een perfecte poeder om jouw wenkbrauwen een strakke look te geven. De poeder is in elf kleuren beschikbaar en daarom voor elke wenkbrauw een geschikt product. Benieuwd geworden naar deze wenkbrauwpoeder? Bekijk hem nu op de website van douglas.

Be creatieve make-up essential palette

Tien zachte kleuren waarmee je voor elk moment van de dag de geschikte look kan creëren. In het palet kun je een mix vinden van shimmer, mat en een glitter voor de spice. De ideale nude kleuren om een zachte lente look te creëren op een prachtige zonnige dag. Wil je voor een avondje uit een niet te overdreven look? Het essential palet heeft daarvoor de ideale zachte glitter kleuren om hiervoor te zorgen. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk nu het product op iciparisxl.nl

Clarins skin illusion

Een serum en foundation in één, Clarins combineert de vloeibare textuur van een serum met exact de juiste dosis pgimenten voor een gegarandeerd ultra-natuurlijke uitstraling. Je ziet en voelt het product niet zitten. Naar onze mening ideaal voor een zonnige dag. Het geeft een fris gevoel aan de huid en is voor elke dag een geschikte foundation om natuurlijke, stralende look te creëren. Ben je ook ze enthousiast als ons?Bestel hem nu hier!