Onze capsule wardrobe voor de lente

Een nieuw seizoen, dus dat betekent ook een nieuwe kledingkast. Loop niet te hard van stapel door een hele nieuwe garderobe aan te schaffen. Je kan het ook gewoon prima doen met de items die je al in je kast hebt hangen. Je weet maar nooit wat volgend seizoen weer on trend is.

Ieder seizoen heb je wel items die terug blijven keren. Ook zijn er kledingitems die juist dat seizoen een trend zijn. Wat ons betreft zijn dit de acht items die jij voor het komende seizoen nodig hebt.

1. Leren jas

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Een leren jas is het item wat iedere vrouw in haar garderobe hoort te hebben. De jas is zeker perfect voor de lente met het wisselvallige weer. Als het kouder is kan het gecombineerd worden met een sweater. Als het zonnetje schijnt staat het altijd leuk met een jurkje.

https://www.instagram.com/p/Bwj_V09AiSW/

2. Coltrui

Zoals we weten van het weer hier in Nederland is, dat het soms vier seizoenen in één dag kan zijn. Een coltrui is daarom ook echt een item waar we dit seizoen niet zonder kunnen. Vind je het bijvoorbeeld te saai om alleen een boilersuit te dragen? Combineer het dan met een coltrui en je outfit is klaar.

https://www.instagram.com/p/BwUepLSDmEu/

3. Mom-jeans

Zelfs in de zomer dragen we nog een skinny jeans. Maar comfortabel is het niet. Een mom-jeans daarentegen zit net even wat fijner tijdens de warme dagen. Lekker luchtig met een wit t-shirt maar ook fijn met een sweater en een trenchcoat.

https://www.instagram.com/p/Bu1qO96n7Pi/

4. Midi rok

Wij zijn fan van de midi rokken. En dan vooral de satijnen midi rok. We kunnen er geen genoeg van krijgen. In een kleurtje of juist één met een printje voor een eye catching look. Sneakers of boots eronder en je bent klaar.

https://www.instagram.com/p/BvKNhkAn1YQ/

5. Sneakers

Lente, zomer, herfst en in de winter dragen wij onze sneakers. Koud of warm weer. Ons maakt het niet uit. Een paar witte of juist gekleurde sneakers staan leuk onder een jurkje of rok. Of gewoon juist onder een jeans.

https://www.instagram.com/p/Bv9mSlmD3ew/

6. Maxi jurk

De maxi jurken zien we al jaren en zijn echt top voor de lente. Is het een dag wat slechter weer? Dan kan je makkelijk zo’n jurk aan met hoge cowboy boots. 

https://www.instagram.com/p/BumT0U2Ho_0/

7. Cowboy laarzen

De western vibe is een trend in 2019. De trend mag daarom ook in de lente ook zeker niet ontbreken. Een paar boots onder een jeans is leuk. Maar ook onder een midi of maxi jurk.

https://www.instagram.com/p/BwfCbl8Fvt4/

8. Telefoonketting

Nu het festivalseizoen weer begint, is het altijd spannend met je telefoon. Je laat hem voor de zoveelste keer uit je handen vallen. Of je wilt gewoon geen tas mee. Geen probleem. Met een telefoonketting hoef je niet bang te zijn, jij hebt je telefoon altijd bij je.

https://www.instagram.com/p/BwpdiuxDsFn/

READ NEXT
Deze zonnebril past bij jouw gezichtsvorm
Dit droeg Wendy vrijdag bij The Voice Kids
Zo krijg jij de sterkste nagels ooit
Instagram hotspots: Maastricht