Onze favoriete webshops die jij nog niet kent

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste webshops. Want zeg nou eerlijk, het is jammer als je heel blij bent met je nieuwe aankoop, maar binnen no time meerdere mensen met hetzelfde kledingstuk ziet lopen. Dan word je item meteen een stuk minder leuk. Bij zo’n onbekende boetiek scoor je items die leuk zijn én uniek. We hebben op de redactie rondgevraagd wat hun favoriete webshops zijn en we hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Olivia & Kate

Olivia & Kate is gevestigd in Haarlem, maar ze hebben ook een webshop waar je hun te leuke items kan shoppen. Ze verkopen betaalbare items en hebben naast kleding ook nog een collectie met accessoires, notitieboekjes, kussens, fotolijstjes en nog veel meer leuke hebbedingetjes.

2. By Lotte

Marilot By Lotte is één van onze favoriete winkels. Voordeel: een te gekke boutique die stoer feilloos weet te mixen met vrouwelijk en de mooiste merken heeft hangen (we noemen: Zoe Karssen, Zadig & Voltaire, Joseph en IRO) en winkelpersoneel dat zo stylish is dat je hen de kleding van het lijf wilt rukken (en zo leuk, dat ze het waarschijnlijk nog prima zouden vinden ook…).

Nadeel: het is helemaal in Eindhoven. Als we in de buurt zijn, slaan we nooit een bezoekje over. Maar gelukkig kan je ook online terecht voor deze knappe kleding.

Marilot By Lotte is namelijk niet alleen een hele fijne winkel, ze hebben ook een heerlijke webshop waar je je úren op kunt vermaken en met gemak je winkelmandje vol krijgt.

3. THE IT LIST

Deze webshop is in 2018 opgericht door twee meiden die ook wekelijks een “The it list” – vlog uitbrengen. Je kan bij deze webshop terecht voor wat stoerdere items.

4. OU. Boutique 

Deze te gave webshop heeft ook meerdere fysieke winkels. Ze verkopen naast wat duurdere merken ook leuke merkjes die wat betaalbaarder zijn (zoals Yeez Louise). Voor ieder wat wils dus.

5. Elise Store

Op deze webshop vind je fijn geprijsde items. De webshop wordt iedere week bijgevuld. De items zijn casual, eigenzinnig, chic en stoer. Er is voor ieder wat leuks te vinden.

6. Daylliance

Deze toffe webshop onderscheidt zich van anderen door de pakken die ze verkopen. Hier scoor je de tofste pakken. Daarnaast verkopen ze ook nog leukste shirts en truien. Zodat jij er helemaal fashionable uitziet.

Dit item heb je nodig!
Met dit item geef je je kledingkast een update

Yay, deze enkellaarzen zijn top en wil je hebben.
Dit wordt de vervanger van je zwarte enkellaars

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK