Over deze dingen zijn jij en je beste vriendin het altijd eens

Jij en je beste vriendin: twee handen op één buik. Jullie kunnen elkaars gedachten lezen en één blik is vaak al genoeg om te weten wat de ander bedoelt. Over een aantal dingen zijn jullie het soms niet altijd eens (hallo eindeloze discussies), maar over deze dingen zijn jij en jouw vriendin het altijd eens!

1. Dat niemand zo’n leuke vriendschap heeft als jullie
Nee, er is niemand die zo veel lol heeft als wat jullie hebben. Want hallo, jullie vullen elkaar precies aan en zijn echt twee comedians bij elkaar. Jullie samen zijn bijna perfect…

2. Relatiebreuk
Wát de situatie ook was, een relatiebreuk is nóóit jullie schuld. Enne, zij kan toch veel en veel beter krijgen dan die vent?!

3. ‘Ik drink nooit meer’ is altijd een leugen
Als iemand boven de wc pot mompelt: ‘ik ga nooit meer drinken’ weet je standaard dat dit een leugen is. Dit zegt minstens een van jullie, en vaak nog allebei. Yeah right

4. Als jullie trouwen zijn jullie elkaars bruidsmeisje
Mochten jullie ever aan de vriend zijn, dan staat het helemaal vast dat jullie elkaars bruidsmeisje worden. Hoe oud jullie ook zijn. Deal.

6. Vriendjes?!
Mannen zijn leuk, maar ze gaan nóóit tussen jullie in komen te staan. Jullie blijven elkaars dikste vriendinnen en geen man die ertussen kan komen.

7. Prins op het witte paard
Als jullie de prins op het witte paard niet kunnen vinden, dan gaan jullie wel met elkaar trouwen. Maar stiekem, ook al heeft de ander die ex al honderd keer een hopeloze zak genoemd, stiekem blijft ze verliefd en jij begrijpt dat ook al zegt ze dat ze the most happy single lady on earth is.

8. Dat jullie elkaars emergency call zijn
No matter what, S.O.S. is jullie standaard woord en jullie zijn er áltijd voor elkaar. Wat er ook gebeurd. Zelfs al is het midden in de nacht.

9. Het belang van een goede selfie  
Ieder heeft nou eenmaal zijn beste kant op een selfie of dat nou links of rechts is en dat respecteren jullie van elkaar. Oh en een bad hair day? Dan geen selfies please!

10. Inspector gadget op Facebook
Ja, het is belangrijk om te weten wat dat meisje uit de derde klas nu aan het doen is en wie toch die nieuwe vriendin van je ex is… Uren scrollen op Facebook en foto’s bekijk is nou eenmaal prima vermaak.

Eigenlijk begrijpt je beste vriendin je al zonder dat je iets hoeft te zeggen; telepathie!

READ NEXT:


>