Peachy lipstick: deze tint staat jou het mooist

Een peachy lipstick is erg veelzijdig. De perzikkleur zit tussen roze en oranje in, en of je nu voor een subtiele of fellere tint gaat, de kleur blijft er vrij natuurlijk uitzien op je lippen. Ook kan de kleur meer warmte in je gezicht brengen, als je voor de goede tint kiest. Dit is afhankelijk van je huidskleur, dus lees snel verder om erachter te komen welke tint jou het mooist staat.

Lichte huidskleur

Als je een lichte huidskleur heb, staat een zachte perzikkleur het mooist. Felle tinten kunnen je namelijk bleker maken dan je bent. Heb je daarnaast blauwe ogen? Ga dan voor een kleur met een oranje ondertoon. Omdat blauw en oranje tegenover elkaar staan, gaan je blauwe ogen meer knallen.

Medium / olijfkleurige huid

Heb je een medium of olijfkleurige huid? Dan heb je geluk, want dan kun je veel verschillende tinten hebben. Of je nou voor een zacht peachy of voor een koraalkleur gaat, je kunt het waarschijnlijk hebben! Kies dus gewoon de kleur die jij het mooist vindt.

Getinte / donkere huidskleur

Bij een donkere huidskleur staan felle kleuren prachtig. Een koraalkleur maar ook zelfs een felle oranjetint kan heel mooi staan, terwijl vrouwen met een lichte huidskleur deze beter kunnen vermijden.

[show_boutique_widget id=”710603″]

Deze kleur lipstick wordt wereldwijd het meest verkocht:
> Dit is wereldwijd de meest favoriete kleur lipstick

Is rood meer jouw ding?
Deze rode lipstick staat iedereen, ongeacht je huidskleur

Bruiner lijken zonder de zon!
> Bruiner lijken dan je bent? Draag deze kleuren!

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI