Eindelijk een heerlijk recept voor een taart met chocola die ook nog eens gluten- en lactosevrij is! Lees snel verder voor dit yummie recept!
Ingrediënten
- 80 gram margarine
- 3 eieren
- 120 gram basterdsuiker
- 180 gram rijstmeel
- 1 zakje bakpoeder
- 10 cl amandelmelk
- 80 gram pure chocolade
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Smelt de margarine.
- Doe de eieren in een kom en klop ze met suiker.
- Voeg het meel en bakpoeder toe.
- Doe de melk en boter erbij en mix alles tot het een geheel is.
- Hak de chocola in stukjes en voeg het toe aan het beslag.
- Meng het beslag goed en schenk het in een bakvorm.
- Bak de taart zo’n 45 minuten.
- De taart is klaar als er een satéprikker in gestoken wordt en deze er schoon uitkomt.
- Serveer lauw.
Enjoy!
READ NEXT
> RECEPT: Salted Caramel Hot Choco à la Tony Chocolonely!
> RECEPT: drie heerlijke taartvullingen
> RECEPT: pompoen chocolate chip pannenkoeken