Eindelijk een heerlijk recept voor een taart met chocola die ook nog eens gluten- en lactosevrij is! Lees snel verder voor dit yummie recept!

Ingrediënten

  • 80 gram margarine
  • 3 eieren
  • 120 gram basterdsuiker
  • 180 gram rijstmeel
  • 1 zakje bakpoeder
  • 10 cl amandelmelk
  • 80 gram pure chocolade

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Smelt de margarine.
  3. Doe de eieren in een kom en klop ze met suiker.
  4. Voeg het meel en bakpoeder toe.
  5. Doe de melk en boter erbij en mix alles tot het een geheel is.
  6. Hak de chocola in stukjes en voeg het toe aan het beslag.
  7. Meng het beslag goed en schenk het in een bakvorm.
  8. Bak de taart zo’n 45 minuten.
  9. De taart is klaar als er een satéprikker in gestoken wordt en deze er schoon uitkomt.
  10. Serveer lauw.

Enjoy!

READ NEXT
RECEPT: Salted Caramel Hot Choco à la Tony Chocolonely!
RECEPT: drie heerlijke taartvullingen
RECEPT: pompoen chocolate chip pannenkoeken

(Visited 17 times, 1 visits today)