RECEPT: Kinder Bueno cheesecake!

Kan jij ook geen genoeg krijgen van Kinderen Bueno’s? Superlekker biscuit met een zachte hazelnootvulling (Yummy!) Die minikoekjes zijn dan ook altijd binnen no-time op. Combineer je favoriete lekkernij met cheesecake en je hebt een nieuw recept waar wij heel blij van worden: Kinder Bueno cheesecake!

En je hoeft er ook niet eens voor te bakken: even mixen, zet het in de koelkast êt voilàeen overheerlijke Kinder Bueno cheesecakeEnjoy!

Wat heb je er voor nodig?
300g tarwebiscuits
100 g gesmolten boter
350 ml verse room (slagroom)
450g Philadelphia
150g gezeefde poedersuiker
5 x Kinder Bueno
*Optioneel
1 x Kinder Bueno voor de versiering

Hoe maak je het?
Begin met het smelten van de boter. Crush hierna met een deegroller de koekjes in plastic zak. Doe wat olie in een bakvorm, zodat de cheesecake niet blijft plakken. Voeg de gesmolten olie aan de geplette koekjes toe en verspreidt dit op de bodem van het bakvorm.

Druk het daarna stevig tegen de bodem aan met een lepel. Whip nu de Philadelphia met elektrische handmixer.  Voeg de slagroom en poedersuiker aan de opgeklopte Philadelphia toe. Plet dan de Kinder Beunos in een kom en laat deze 30 seconden op een lage stand smelten in de magnetron. Zo smelt de chocolade en worden het koekje lekker knapperig. Meng het daarna goed samen met het cheesecake mengsel. Giet dit voorzichtig in de bakvorm en laat dit 6 uur hard worden in de koelkast. Geniet!