RECEPT: No Bake Oreo Cheesecake

We kunnen niet genoeg taarten bakken en dan vooral van die lekkere cheesecakes, daar kom je je bed wel voor uit, toch? Nu hebben we dus een cheesecake recept voor je met OREO! En wie houdt er nou niet van deze koekjes?! Deze cheesecake hoef je niet te bakken dus ook JIJ kan hem maken.

No Bake Oreo Cheesecake

Wat heb je nodig:
Voor de taartbodem
– 22 oreo koekjes
– 40 gr. gesmolten boter
– 14 gr. suiker

Voor de vulling
– 460 gr. zachte roomkaas
– 460 gr. zware room
– 200 gr. suiker
– 30 gr. poedersuiker
– 12 oreo koekjes (in stukjes)

Aan de slag

Stap 1
Doe de Oreo koekjes in de keukenmachine en voeg hier de gesmolten boter en suiker aan toe. Als de ingrediënten goed gemixt zijn, kun je dit in een springvorm doen. Zorg dat je dit goed aandrukt en dat de mix over de hele springvorm verdeeld is. Laat dit dan 30 minuten in de koelkast staan.

Stap 2
Klop vervolgens de roomkaas en de suiker voor de vulling samen en meng dit goed. Voeg dan de slagroom en de poedersuiker toe en meng dit goed door elkaar. Hierna voeg je de stukjes oreo toe aan dit mengsel. Zorg dat je nog Oreo stukjes overblijven of voeg er meer toe voor de topping. Als de Oreo stukjes zijn toegevoegd kun je de mix over de taartbodem verdelen. Verdeel dit goed en zet de cheesecake dan 4 uur in de koelkast. Sprankel als laatst nog wat oreo stukjes over de cheescake heen en genieten maar!

Nog meer oreo recepten:
>Houd jij ook van Oreo? Dan wil je deze oreo shotjes proberen
>Dé ultieme partysnack: Oreos met alcohol

 

PHOTOCREDITS : DEGENIETENDEFOODIE