Salon Heleen Hulsmann

In het statige appartement waarin Salon Heleen Hulsmann zit kun je terecht voor de meest waanzinnige en zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De collectie is met persoonlijk kritisch oog van Heleen zelf geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste stukken in haar winkel komen te hangen.

salon_heleen_hulsmann_

Het Nieuwe Vintage

De Salon verkoopt geen “vintage vintage”, want alle ontwerpen komen uit zeer recente designer collecties (meestal minder dan 3 jaar oud) en een voorwaarde om je kleding in te kunnen brengen is dan ook dat de items zich in een absolute nieuwstaat bevinden. Voorheen was de winkel alleen op ‘afspraak‘ te bezoeken, wat de drempel om even ‘binnen te stappen’ voor veel vrouwen toch wat hoog maakt  (volledig onterecht trouwens want Heleen is een ontzettend leuk een gastvrije dame). Voor de iets wat verlegener designer liefhebsters hebben we dan ook goed nieuws: Salon Heleen Hulsmann heeft sinds vorige week een webshop!

Toch raden we een bezoekje aan haar prachtige winkel van harte aan, want er gaat natuurlijk niets boven het opsnuiven en ervaren van de prachtige kleding en accessoires.
De Lairessestraat 13b
T: 06 50640994 / 06 47018546

E: info@salonheleenhulsmann.nl

 

 

salon_heleen_hulsmann

 

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Webshop Salon Heleen Hulsmann

[/red_box]