Shocking! We dragen allemaal de verkeerde BH-maat

‘Ein-de-lijk de BH kan uit!’ dat is vaak de eerste gedachte die wij vrouwen hebben als we thuis zijn. De dag is officieel afgesloten en het is tijd voor relax mode. Maar misschien is het feit dat we hier zo van genieten wel een teken dat we niet de juiste BH-maat dragen?

BH’s zijn net als sokken. Het boeit niet echt hoe ze eruit zien, zolang niemand het maar ziet. Maar misschien wordt het wel tijd om hier wat meer aandacht aan te besteden? Als je BH niet lekker zit heb je waarschijnlijk niet de juiste maat, maar niet alleen dan ben je toe aan een BH upgrade, want 80% van de vrouwen draagt niet de juiste maat: 70% van ons draagt een te kleine BH en 10% een te grote. Wist jij dat vrouwen ongeveer zes keer van BH-maat veranderen? Zo zorg je ervoor dat jij altijd de juiste maat hebt!

Laat jezelf opmeten

Het is belangrijk dat je om de zoveel tijd je BH-maat laat opmeten. Dit kun je gewoon doen bij een lingeriewinkel en het duurt meestal niet langer dan een paar minuutjes. Mocht je het idee van een vreemde aan je boezem niet zo fijn vinden, kun je het zelf ook gewoon opmeten. Hier bijvoorbeeld.

Leer afscheid nemen

We hebben allemaal wel een BH die we het liefste dragen, maar die er echt niet meer uitziet. BH’s stretchen uit door het wassen en dragen, waardoor ze na een tijdje niet meer hetzelfde zijn. Zelfs als je ooit de juiste maat hebt gehaald, kan die nu totaal verkeerd zijn. Zorg er dus voor dat je BH’s regelmatig vervangt (zo kom je erachter of je je bh weg moet gooien).

Nu we toch aan het shoppen zijn….
>De mooiste lingerie shop je hier
>De allerbeste concealers volgens de pro’s die je meteen kunt shoppen
Shoppen: knappe teddyjassen!