Zoveel bh’s hoort iedere vrouw in haar kast te hebben

Een fantastische outfit begint natuurlijk bij je lingerie. Als het gaat om bh’s, zijn de meningen van vrouwen nogal verdeeld. Want terwijl je vriendin altijd rondloopt in een kanten bh met prachtige details, ga jij misschien eerder voor een eenvoudige bralette die lekker zit. Ook heeft de ene vrouw 3208 verschillende soorten en de andere maar twee. Maar wat we allemaal gemeen hebben, is dat we meestal dezelfde bh’s dragen. Want waarschijnlijk heb jij ook je favoriete. Omdat deze gewoon perfect past en daardoor het fijnst zit.

Bh-regels

Draag jij elke dag dezelfde bh? Dat kun je dus beter niet doen! Niet zozeer omdat het niet zo hygiënisch is, maar vooral omdat het elastiek in je bh de tijd nodig heeft om te herstellen. Draag daarom niet twee dagen achter elkaar dezelfde bh maar wissel ze dagelijks om. Als je dit doet, heb je volgens experts vier verschillende bh’s nodig voor één week. Dit is inclusief een sportbh (dus mocht je vaak sporten, dan wil je er misschien nog één of twee toevoegen). De overige drie bh’s moeten wel perfect zitten, zodat je ze ook echt graag draagt. Het is dus slim veel slimmer om te investeren in een paar goede bh’s, in plaats van tientallen budget exemplaren.

Met de 4-bh’s-in-één-week-regel is het natuurlijk niet zo dat je nooit meer nieuwe hoeft aan te schaffen. Na twaalf tot achttien maanden is een bh namelijk afgedragen. Gaan de bandjes van je bh pijn doen na een aantal maanden, of gaat de band van de omvang los zitten? Dan is hij aan vervanging toe. Maar het shoppen van een nieuwe bra is natuurlijk helemaal geen straf. Daarom selecteerden wij de allermooiste voor jou hieronder!

Treat yourself! 
> De mooiste lingerie shop je hier

De bh-gids: alle soorten op een rijtje
> Zo vind jij de juiste bh

Hier moet je dus op letten!
> Met deze trucs shop je de perfecte sportbh

[show_boutique_widget id=”712622″]