Shoppen: de knappste spijkerjasjes

Naast een leren jas hoort er in iedere kast wel een spijkerjasje te hangen. Vooral in de lente trekken we deze weer uit de kast. Omdat hij niet te dik is, maar ook niet te dun. Heel handig als het ’s ochtends nog fris is en ’s middags warm.

En met denim zit je altijd goed. Je kan hem namelijk overal bij combineren. Maar, wat we nu ook veel zien zij spijkerjasjes die net even iets anders zijn. Bijvoorbeeld in een andere kleur, met een  printje of wat dacht je van franjes? Wij hebben de originele spijkerjasjes met een twist voor je uitgezocht. Bekijk en shop deze hieronder!

Howdy cowboy

Een spijkerjasje is altijd goed, maar een spijkerjasje met franjes eraan is nog véél beter. Het geeft je outfit meteen die festival vibe en het staat goed bij iedere outfit. Je kunt hem bijna met alles combineren en is daarom ook hartstikke handig.

Gek op printjes

Dat wij gek zijn op printjes komt niet als een verrassing. Printjes zijn gewoon knap en gezellig. Ook op een spijkerjasje.

Kleur bekennen

Je hebt ze nu ook in veel verschillende kleuren. Zo zit je niet meer vast aan de kleur blauw, maar kun je ook kiezen voor spijkerjasje in een knappe gekleurde variant.

Maar dan nog wel binnen je comfortzone!
> De tofste jeans die anders zijn dan je standaard skinny

Zo doe je dat dus…
> Het geheim van een goede denim on denim look

Want die hebben we allemaal al in onze kast hangen.
> Het rokje waarvoor je je standaard denim skirt wil inruilen

[show_boutique_widget id=”712645″]

 

 

PHOTO CREDITS: SOPHIE MAY

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »