Show je schouders in de mooiste tops

Na een lange koude periode komen er zonnige tijden aan, en mogen de schouders toch weer in de schijnwerpers! Shoulder tops zijn eigenlijk niets nieuws: we gingen in de 90’s al en masse bare-shouldered. Na de gigantische revival van de trend een aantal jaar geleden zijn ze niet meer weg te denken: the trend is here to stay.

Show them shoulders girl!

Wij vrouwen besteden behoorlijk wat tijd aan ons uiterlijk en dit doen we natuurlijk voor onszelf, maar stiekem (echt heel stiekem) ook een beetje voor de mannen, toch? Good news: mannen zijn gek op de shoulder tops. Zo’n blote schouder vinden mannen onweerstaanbaar: het is sexy zonder ooit maar één seconde ordinair te worden.

Het zal je vast niet verbazen, mannen houden ervan als je een beetje skin laat zien. Je zou denken dat mannen blote benen of een decolleté het mooist vinden, maar uit onderzoek blijkt dat mannen armen en schouders woest aantrekkelijk vinden! Een tikje mysterieus, met zo’n top houdt je je outfit netjes maar maak je hem ook sexy. Men love it! 

Zodra het zonnetje weer begint te schijnen, weten wij wel wat we gaan dragen. Jij ook? Pronken met die schouders en maak die mannen gek. Wij hebben de knapste schoulder tops voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

[show_boutique_widget id=”710587″]

Wat denkt hij op de eerste date?
Waar mannen naar kijken op een eerste date

Er is één paar schoenen die mannen nog erger vinden dan Uggs en Crocs..
> Deze schoenen vinden mannen het lelijkst bij vrouwen

Deze wil je VANAVOND nog kijken!
7 sexy series voor een goede avond Netflix & Chill

Menno van Meurs Tenue Denimes

We vragen niet alleen knappe mannelijke BN’ers het hemd van het lijf maar zijn ook bloedbenieuwd naar wat  mannelijke fashion insiders vinden van ons kleedgedrag. Speciaal daarom

Lees meer »