Single op Valentijnsdag? Dit moet je doen!

Het is weer zover, het is de dag van de liefde! Heel leuk allemaal natuurlijk, maar wat nou als je single bent en dus niet een romantisch diner gaat hebben met je geliefde? Ook in het geval als je geen liefde of secret lover hebt, hoef je echt niet alleen op de bank te treuren. Want Valentijnsdag is sowieso commerciële onzin er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen! Maak deze dag juist extra leuk voor jezelf! We hebben alle allerleukste to do’s voor jou (of je beste vriendin) op een rijtje gezet!

 1. Uitgaan

Laat al die stelletjes maar lekker thuis zitten, de singles gaan lekker op stap! Alarmeer al je (single) vriendinnen om eerst samen te tutten, dress up and go! Grote kans dat de rest van de mannen die je vanavond tegenkomt ook vrijgezel zijn, dus een extra zet om nu echt een keer op die leuke gast af te stappen. Pas maar op, voor je het weet ga je niet alleen naar huis vanavond!

2. Chocola + Netflix

Profiteer van al die heerlijke overdreven chocolade soorten die rond Valentijnsdag in winkel liggen. Koop lekker waar je zin in hebt en kijk alle seizoenen van je favoriete serie. (Kies voor een serie met knappe mannen of vrouwen) Joggingbroek, check! Bh uit, check! Haar in een knot, check! Afstandsbediening check! Let the night begin! 

3. Fifty Shades of Grey

Dat je single bent betekent natuurlijk absoluut niet dat je niet naar de bios mag! Fifty Shades of Grey is de perfecte film om op Valentijnsdag te gaan. Nodig al je vriendinnen uit en zwijmel lekker weg bij de Jamie Dornan! Even helemaal klaar met de mannen? Probeer dan eens

4. Shoppen

Jij hoeft geen rekening te houden met een zeurende vriend/vriendin, dus wat doe jij héél graag? Shoppen natuurlijk! Ga vandaag lekker shoppen en zoek een leuke outfit uit voor de meeste gezellige avond ooit.

5. Dinner party

Nodig al je (vrijgezellen) vriendinnen uit en geef een heerlijke dinner party. Een paar cocktails en lekkere hapjes erbij en het zal zeker een leuke Valentijn worden!