Snelle beauty look: in 3, 5 of 10 minuten

Ben je niet zo’n ochtendvogel, en verlang je ernaar om ’s ochtends wat langer in bed te blijven liggen? (Of heb je gewoon geen zin om lang voor de spiegel te staan?) Als je het belangrijk vindt om evengoed met een fresh face over straat te gaan, hebben wij dé manier gevonden om tijd te besparen. Deze snelle beauty look doe je in slechts 3, 5 of 10 minuten.

3 minuten

Deze is voor de meiden die echt hebben liggen snoozen tot het uiterste moment (lees hier de tips hoe je daarmee kunt stoppen). In slechts drie korte minuten kun je er toch voor zorgen dat je instant fresh (en met een goed gevoel) de deur uit gaat. Begin als eerste met het aanbrengen van een primer. Je wil natuurlijk wel dat je make-up de hele dag goed blijft zitten. Daarna breng je een bb-cream aan (hier zit al een kleurtje in), om je gezicht een fijn egaal kleurtje te geven. En breng als laatste een laagje mascara aan op je wimpers, voor een mooie open blik.

5 minuten

Heb je nog vijf kostbare (beauty) minuten? Deze routine is een vervolg op de 3 minuten look. Zodra je primer, bb-cream en een laagje mascara hebt aangebracht, begin je met het aanbrengen van concealer op (eventuele) oneffenheden en beetje onder je ogen, voor een mooie frisse oogopslag. Daarna breng je een mooie bronzer of blush aan op je jukbeenderen, voor nét dat beetje kleur in je gezicht. Breng als laatste nog een extra (dun) laagje mascara aan op je wimpers, om ze nog voller te laten lijken.

10 minuten

Heb je zo een belangrijke afspraak? Je ziet er flawless in uit binnen 10 minuten. Breng een highlighter aan op je bovenste jukbeenderen, neus en kin. Daarna kun je een eyeliner aanbrengen op je ooglid, om je ogen iets meer aandacht te geven. De laatste stap: stift je lippen met jouw favoriete kleurtje (deze kleur past het beste bij jouw huid).

Zo simpel is het dus om met een super snelle beauty look de deur uit te gaan. Heb je toch wat meer tijd over? Volg dan nog dit stappenplan voor de perfecte wenkbrauwen…