Snelle oplossingen voor every day problems

Er zijn van die kleine fashion en beauty problemen waar je vaak (misschien wel dagelijks) tegenaan loopt. Zoals in een te lange broek rondlopen (omdat je nog geen tijd hebt gehad om ‘m korter te laten maken), of met een ”make-up hoofd” gaan slapen (omdat er even geen make-up reiniger in de buurt is). Deze mini problems zijn snel te verhelpen want de perfecte oplossing is meestal gewoon in huis te vinden (net zoals de beste oplossingen tegen wallen). Dus zonder al te veel moeite en geld. Hoe ideaal is dat? Wij zetten de snelle oplossingen voor every day problems voor jou op een rijtje!

Te lange broek

Hoe vaak gebeurt het niet dat je een te lange broek koopt en het weken (omdat je er simpelweg niet aan toe komt) duurt voordat je ‘m laat inkorten. Met als gevolg dat je nu nog steeds in een te lange jeans rondhuppelt. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn… Je lost dit heel makkelijk op door je broek naar binnen om te slaan en ‘m met dubbelzijdig tape vast te plakken. As simple as that.

Beslagen spiegel

Hoe irritant is dit: je hebt ’s morgens super veel haast, je stapt uit de douche en wil je snel opmaken (met deze 3-, 5-, of 10 minute beauty routine). Het moment dat je voor je spiegel staat besef je je dat hij beslagen is. Het vocht wegvegen met je hand(doek) maakt de spiegel er niet echt mooier op. Wat je op zo’n moment gewoon even moet doen is je föhn erbij pakken en de beslagen spiegel wordt binnen no-minute weer droog.

(Gedragen) schoenen meenemen

Stel je voor dat je je tas gaat inpakken voor een weekendje weg. Je hebt je zorgvuldig uitgezochte outfits al netjes in stapeltjes in je tas gestopt. Maar waar laat jij je schoenen? Je wilt natuurlijk niet dat je kleding vies wordt door je vieze schoenzolen. De oplossing ligt om de hoek in de badkamer: pak je douchemuts en doe ‘m om je schoenen.

Kreukels in je kleding

Je kent het wel: je móet en zal dat ene jurkje dragen, maar het moment dat je hem aantrekt ontdek je dat er allemaal kreukels in zitten. En laat er nou net geen strijkijzer in de buurt zijn (of je hebt er gewoon geen zin in). Doe een beetje wasverzachter met azijn in een plantenspuit en spray het op je gekreukte kleding en de kreukels zullen verdwijnen!

Make-up van je gezicht halen

Even geen make-up remover in de buurt, maar toevallig wel babydoekjes? Als je je make-up van je gezicht wilt halen kun je dit ook doen met babydoekjes (voor de gevoelige huid). Je make-up gaat er super makkelijk vanaf en je huid wordt ook nog eens lekker verzorgd… (Maar maak er geen gewoonte van, ladies).

Voor deze problemen heb je in ieder geval voor de rest van je leven een oplossing gevonden (en wij vonden ook al oplossingen voor make-up– en fashion fouten). Wat zijn jouw onverwachtse oplossingen voor alledaagse problemen?