Speciaal voor bebaarde mannen: Beardbrand!

Eric Bandholz heeft een baard. En niet zomaar een baard, nee, een Baard met hoofdletter B. En hij is niet de enige. Loop voor de grap een rondje door Amsterdam, of elke andere willekeurige grote stad, en je zult meer baarden en snorren zien dan ooit tevoren. En daar speelt een beetje ondernemer natuurlijk op in. Zo is er bijvoorbeeld Schorem, een barbershop in Rotterdam waar vrouwen, helaas, niet welkom zijn. Je kunt jezelf hier niet alleen een hipperdepip kapsel aan laten meten, maar je kunt ook je baard en/of snor onder handen laten nemen. Omdat Eric lid is van de baarden-club (en hier fanatiek over blogt) voelde hij als geen ander aan waar men op zat te wachten. En daarom besloot hij Beardbrand in het leven te roepen.

Beardbrand

Beardbrand verkoopt alles dat nodig is voor het onderhoud en de verzorging van je baard, het is een bedrijf gericht op baard olie en baard verzorgingsproducten. Maar het is meer dan dat.

‘We are a movement for urban beardsmen and the bearded lifestyle. Simply put, we change lives. Men want to take back what is natural to them; their beards. We provide men with tools and strategies they need to grow their beards. This gives them the confidence needed to take ownership of their style.’

Beardbrand verkoopt baard olie, dit verzacht de baard, geeft het een mooie glans en (niet onbelangrijk) laat de baard heerlijk ruiken. Maar er is ook mustache wax te koop, ideaal voor het in toom houden van je snor. De zeepjes, kammen en borstels helpen je baard er fris en netjes uit te zien.

baard

 

noblestrogue.com, beardbrand.com