Spotted by Manon: NOOSA rings

In overvolle winkels zie je gemakkelijk toffe dingen over het hoofd. Manon helpt je op weg en trekt iedere week de mooiste en coolste items uit de rekken. Met vandaag de petite chunk ringen van Noosa Amsterdam. 

Manon heeft dit keer niet alleen een hot item gespot, ze heeft er ook een nieuwe favoriet winkeltje bij… Dat Manon GEK (lees: head over heels) op zegelringen is wist je misschien nog niet. Maandelijks gaat ze op zoek naar nieuwe knappe ringetjes om aan haar collectie toe te voegen.  Noosa kwam op haar pad en de petite chunk ringen belandden hier al snel in een pakketje op de deurmat.

Te gek aan de Noosa collectie is dat je je eigen ring samenstelt. Even klaar met je oude exemplaar? Bestel een nieuwe chunk en je hebt een compleet nieuwe ring!

 

noosa2

NOOSA rings

Manon is van mening dat mooie accessoires the secret behind a classic outfit is. En met de ringen van NOOSA lukt dat aardig goed! De ringen hebben een authentiek gevoel en geven iedere outfit een klassieke touch.

noosa

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »