Spotted by Manon: Peek-a-boo Zara heels

A new season calls for new shoes! Met het oog op de herfst, spotte Manon deze te gekke heels in good old Zara. Terwijl de rest van de wereld de sale items doorspit, is modewereld zich aan het klaarmaken voor de herfst. De nieuwe collectie van Zara is te gek! (we snappen dat jullie er nog voorbij stormen met alle sale prijzen, maar echt het is de moeite waard en nu hangt je maat er vast nog tussen!) Zo spotte Manon al eerder een toffe zwarte top in de nieuwe collectie (bekijk ‘m hier).

Deze Zara heels hebben een klein kiekeboe effect. Er is een subtiele knipoog gemaakt naar de cut-out boots, alleen hebben ze deze sneak peak op een iets andere manier geïnterpreteerd. Hoe draag je deze Zara heels? Grijs is sowieso ontzettend gemakkelijk te combineren.  Het staat vrijwel bij elke kleur en is een van de essentiële musthave kleuren in je kast.

Wij zien de Zara heels het liefste onder een donkerblauwe denim skinny en oversized blazer. De perfecte outfit voor een dag op het kantoor. De Zara heels kunnen ook gemakkelijk onder je little black dress tijdens een vrijdag- of zaterdagavond.

 

Zara Heels

 

Shop de Zara Heels hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Zara

[/red_box]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »