Spotted by Manon: Pull and Bear pointy flats

In overvolle winkels zie je gemakkelijk toffe dingen over het hoofd. Manon helpt je op weg en trekt iedere week de mooiste en coolste items uit de rekken.

Chic en sexy alleen op heels? Zeker niet. Deze pointy flats alternatieven bieden je de uitweg. Een edgy update van de klassieke ballerina flat; de goed gepunte loafer is dé manier om wat extra sophistication toe te voegen aan je dagelijkse outfits. Misschien niet voor de high-heel-loving women of this world, maar voor alle andere dames goed nieuws!

How to wear: pointy flats

Deze knappe pointy flats zijn dit najaar wat de espadrilles deze zomer waren… onmisbaar in je garderobe en eindeloos te combineren! Ga voor effortless cool en combineer je flats met een skinny jeans, T-shirt en leren biker. Gecombineerd met een cropped pantalon en overhemd (bijvoorbeeld uit de kast van vriendlief) creëer je een preppy look, maar je kunt de flats ook prima dragen onder een midi skirt voor een romantische vibe! Nog niet overtuigd? Misschien wel als je weet dat je dit knappe schoeisel aan je voeten kunt hebben voor nog geen € 30! Mocht je de smaak te pakken hebben, we selecteerden al eerder de 10 mooiste pointed flats voor je!

Loop jij niet warm voor flats? Wie weet zit jouw droompaar wel tussen deze mooie mules onder € 50!

Pointy flats

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Pull&Bear

[/red_box]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »