Spotted by Manon: Zadig et Voltaire blazer via ByLotte

Marilot By Lotte is één van Manon haar favoriete winkels. Voordeel: een te gekke boutique die stoer feilloos weet te mixen met vrouwelijk en de mooiste merken heeft hangen (we noemen: Zoe Karssen, Zadig & Voltaire, Joseph en IRO) en winkelpersoneel dat zo stylish is dat je hen de kleding van het lijf wilt rukken (en zo leuk, dat ze het waarschijnlijk nog prima zouden vinden ook…). Nadeel: het is helemaal in Eindhoven. Tijdens de Groots met een Zachte G concerten van Guus zijn we er dicht in de buurt en slaan we nooit een bezoekje over. Oplossing: LANG LEVE ONLINE SHOPPEN.

Zadig et Voltaire blazer

Marilot By Lotte is namelijk niet alleen een hele fijne winkel, ze hebben ook een heerlijke webshop (ByLotte.nl) waar je je úren op kunt vermaken en met gemak je winkelmandje vol krijgt. En zo geschiedde. Manon shopt zich namelijk niet alleen offline suf, ook online weet ze de pareltjes uit elke collectie te vissen. Tijdens één van haar online shopsessies spotte Manon deze te gekke blazer van Zadig et Voltaire bij ByLotte. Zoals Manon al eerder vertelde kun je je eigen stijl makkelijk pimpen door je party proof items te combineren met je dagelijkse garderobe en deze Zadig et Voltaire blazer is daar een perfect voorbeeld van.

Manon combineert haar nieuwe BFF met een boyfriend jeans en zwarte top, waardoor de blazer alle aandacht krijgt maar het geheel niet overdressed aanvoelt. Ook verliefd op deze blazer? Je shopt ‘m hier!

P.S. Wordt dit je favoriete blazer? Top! Kijk hier hoe vaak je ‘m aan kunt zonder dat het opvalt…

manon-spotted

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Zadig et Voltaire

[/red_box]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »