Stijlicoon van deze week: Jeanne Damas

Ze lijkt een duizendpoot en doet dan ook van alles tegelijk: ze is blogster, model, fotograaf en ontwerpster. Waar ze ooit begon met een tumblr account op haar 13e is ze nu uitgegroeid tot stijlicoon. Dus vandaar, deze week: Jeanne Damas.

Wie haar kent weet dat je haar kan herkennen aan haar bescheiden parisienne-stijl met een klassieke uitstraling. Ze heeft voor veel bekende ontwerpers gelopen zoals de Dior cruise show 2020 in Marrakech en ze is de muze van bekend ontwerper: Simon Porte Jacquemus.

In de afgelopen jaren heeft ze een groot publiek achter zich verzameld en is ze een voorbeeld voor vele modeliefhebbers. Op haar instagram heeft ze zo’n 1,2 miljoen volgers en vele schrijvers krijgen er geen genoeg van om over haar te schrijven (we feel you).

De reden waarom we allemaal zo fan van haar zijn, is omdat ze dé franse vrouwelijkheid heeft waar we allemaal wel naar opkijken. Ze heeft de zwoele onschuldige blik, de volle lippen, het leven waar we allemaal wel van dromen en toch lijkt ze zo gewoon. Als iemand een perfect leven lijkt te hebben, is zij het wel.

Wij hebben onze favoriete looks van haar op een rijtje gezet.

https://www.instagram.com/p/BuGpdSRBECA/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bog0I_ml2YR/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bf-4CkBDYzm/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bessr97jp3O/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BglruQZjLIF/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bc4t-XnDJ5m/?utm_source=ig_web_copy_link