Stijlvol chillen: dit zijn de items die je wil shoppen

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk het liefst de hele dag in je pyjama wil blijven hangen, want je hebt niet veel te doen en je hoeft amper de deur uit. Dan wil je géén strakke skinny aantrekken en al helemaal geen kriebelende trui die je eigenlijk alleen draagt omdat hij mooi staat (zo kom je van een kriebeltrui af). Wij weten welke items je WEL wil dragen. Extra pluspunt: hiermee zie je er nog steeds mega stijlvol uit. Shop je favourites hieronder!

Pyjamapak

Good to know: pyjamapakken zijn in. Ze zien er net wat stijlvoller uit dan de pyjama waarmee je in bed ligt, maar ze zitten wel minstens zo comfortabel. Die wil je in ieder geval aanschaffen.

Luxe joggingsbroek

Een luxe joggingsbroek mag ook niet in je kast ontbreken. We zien de it-girls op Instragam er veel mee rondlopen! Deze jogginsbroeken zijn sporty, fashoinable en ze brengen je sneaker game naar een hoger niveau.

Pantalon

Als je liever voor een iets chiquere look gaat, is een pantalon je best friend. Ze zitten ook héérlijk! Met sneakers en een trui heb je de perfecte chill outfit samengesteld.

Loafers

Loafers zijn naast sneakers ook een musthave. Als je de juiste shopt, zitten ze bijna net zo lekker als je pantoffels. Wist je dat je productiever bent als je sloffen draagt op kantoor trouwens? Dat is een excuus om die ook vaker te dragen dus ;).

Oversized sweater

Een oversized sweater is tijdloos, zit comfortabel en is ook nog eens trendy. Je vindt ze in de winkels in alle kleuren van de regenboog. Shop je favoriete kleur en combineer hem met een luxe jogginsbroek. Zorg er wel voor dat de sweater niet té groot is. Dan zie je er juist niet meer zo stijlvol uit. Ga niet voor meer dan twee maten groter.

Zin om nog meer te shoppen?
Dit is het sieradenmerk waar alle modemeisjes nu shoppen
De meest warme en cosy truien voor deze winter
Dit zijn de wanna-have handschoenen voor de winter

 
PHOTO CREDITS: MIKUTA

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren