Zo vind je tijdens het online shoppen precies wat je zocht!

Je doet het onder schooltijd, in het openbaar vervoer, op de wc, op het werk, als je eigenlijk heel hard moet studeren maar hier absoluut niet van plan bent om aan toe te geven, en als je in bed ligt: online shoppen. Maar hoe vind je nou dat leuke jurkje die je kennis op het feestje afgelopen weekend aan had? Hieronder 4 tips!

1. Gebruik filters
Kom je terecht op een website met een enorm aanbod? Door gebruik te maken van filters kun je een bepaalde kleur of een specifiek kledingstuk selecteren.

2. Zoek op style naam
Zoek je naar een specifiek item van een merk? Omschrijf het kledingstuk dan op google met de merknaam erachter aan, en vind zo de style naam.

3. Typ het juiste woord in
Je wil graag een fijne jurk met touwtjes bij de hals aanschaffen, maar heb je geen idee hoe je zo’n jurk noemt? Maak dan gebruik van bijvoorbeeld Pinterest en kijk wat voor woorden daarop gebruikt worden bij bepaalde afbeeldingen. Door een beetje te puzzelen en gebruik te maken van Google translate kom je er uiteindelijk achter. Ook kun je een kijkje nemen op blogs.

4. Weet waar je wat kunt kopen
Als je een beetje weet wat welke retailer aanbiedt, kun je inschatten waar ze waarschijnlijk die felbegeerde top in de collectie hebben zitten. Soms hebben ze online meer items dan ze in de winkel aanbieden. Is jouw product online uitverkocht? Dan is het juist een goed idee om ook even de fysieke winkel te checken.

Of hou MonStyle dagelijks in de gaten 😉

[show_shopthepost_widget id=”963649″]

Source: Style Lovely