Strakke billen smeren kun je leren

Wij leggen het je uit!

Laten we je eerst even uit de droom helpen. Een crème gaat er echt niet voor zorgen dat jouw bil opeens mooi strak wordt. Daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk dat je sport. Er zijn ontzettend veel oefeningen die ervoor zorgen dat jou billen mooi gevormd worden. Wij hebben er al heel wat voor je op een rij gezet:
5 oefeningen voor je billen die beter zijn dan squats
Met deze work-outs krijg je billen zoals Braziliaanse vrouwen
De perfecte billen kweek je in bed!

Maar naast sporten en gezond eten is het ook belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Dit kan je op verschillende manieren doen, wij zetten het voor je op een rijtje, zoals je van ons gewend bent.

1. Scrub it

Het is goed voor je huid om deze eens in de week goed te scrubben. Doe dit in de douche of verwen jezelf met een warm bad. Je huid wordt zacht en je kan op deze manier makkelijk de dode huidcellen van je lichaam scrubben. Hierdoor ziet en voelt je huid er beter uit.

2. Fake it

Heel veel zon hebben we niet gehad deze zomer, wij gaan er vanuit dat het nog moet komen. Maar je kan het prima ook even faken. Er zijn ontzettend veel crèmes en bodylotions die je hierbij helpen. Wij hebben de beste in dit artikel voor je klaarstaan. Daarnaast helpt zo’n fake tan ook met het wegwerken van je witte bikinibillen.

3. Smeren

Wanneer je uit de douche komt (of naar bed gaat) en goed droog bent kan je je benen en billen insmeren met een voederen bodylotion. Hierbij is het belangrijk dat je bloedcirculatie opgang komt. Dit doe je door de crème goed in te masseren op je huid. Je huid wordt gevoed en wordt gezond en ziet er na verloop van tijd strakker uit. Shop de meest populaire crèmes hieronder! 

PHOTO CREDITS : unknown

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites