Styled by Manon – Deze super knappe outfit is helemaal rain proof

Er lijkt écht geen einde te komen aan de regenbuien deze week. We blijven liever de hele dag binnen met warme chocolademelk (heb je dit salted caramel hot chocolate recept al geprobeerd?) en een dekentje, maar helaas, we moeten soms toch de deur uit… Niets vervelender dan dat je dan helemaal doorweekt aankomt op je afspraak. Met deze rain proof outfit voorkom je dit, en je ziet er ook nog eens heel stijlvol uit!

Bring it on rain

Vroeger werd jou waarschijnlijk ook verteld dat je die regenjas moest dragen (die je eigenlijk echt haatte) wanneer het keihard regende. Gelukkig kan je tegenwoordig ook hele knappe regenjassen shoppen. Deze roze parka van polyester is helemaal waterdicht en super stijlvol. Met de capuchon blijven je haren ook flawless zitten.

Leather weather

Leren items zijn ook musthaves voor regenachtige dagen. Een leren broek neemt veel minder water op dan een jeans. Hij droogt dus ook veel sneller dan een jeans. Het stoere leer staat mooi in contrast met de zoete roze kleur van de parka en het sweatshirt. Leren boots zijn  ook handige schoenen om te dragen om dezelfde reden: ze zijn waterbestendig. Met deze outfit ben je good to go! Bekijk en shop de look hieronder.

Wist je dat een panty ook een slimme keuze is voor dagen met veel regen en kou?
WOW: een panty is dus warmer dan een jeans

Wil je de griep voorkomen?
Dan wil je dit shotje proberen

Wil je jouw zwarte jas een update geven?
Dat doe je zo

[show_ms_widget id=”35994820″ image_id=”41855008″ width=”675″ height=”1434″]

SOKKEN: MANGO
JAS: NEW LOOK
TRUI: PULL&BEAR
LEREN JAS: MANGO
SCHOENEN: ILSE JACOBSEN
MUTS:
BROEK: GESTUZ
KAARTHOUDER: ASOS

 

PHOTO CREDITS: ZALANDO