Styled by Manon: Look #100 / Party!

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Ter ere van de 100e Styled by Manon heeft Manon een fantastische party outfit samen gesteld!

Party!

Omdat het toch een soort van jubileum is (en we van mening zijn dat je alles moet vieren wat er te vieren valt), is het tijd voor een party outfit! De basis is simpel: een zwarte skinny pantalon met een metallic peplum-top. Manon heeft de look party proof gemaakt met een statement clutch en spectaculaire pumps. De oorbellen geven de look op een stoere manier wat glamour en met de knappe beha weet je zeker dat je zelfverzekerd de deur uit gaat (lees hier waarom!). Kortom: de perfecte outfit voor een feestelijke zaterdag!

P.S. Een peplum top benadrukt je taille en is daarom erg aardig voor je lijf. Lees hier welke items dat nog meer zijn!

 

party

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. River Island 2. Kurt Geiger 3. Yves Saint Laurent 4. Love Stories 5. Ted Baker 6. Mango 7. Filippa K

 

[/red_box]